19-04-1776Harm Janssen j.m. uit Nordmeer, Ide Hendriksen van ’t Slot te Barmte [=waarschijnlijk Bergentheim].
03-05-1777Jan Garrits j.m. van ’t Soupenberg onder Hellendoorn, en Aaltje Janssen j.d. van ’t Harms te Sipculo. Getrouwd op ’t Vrieseveen den 25 Mey.
26-10-1777Hendrik Lindenhovius j.m. uit ’t Kerkdorp, en Jennigje Everts van de Hoondrik uit de boerschap Hold heme onder den Hardenberg, weduwe van Frerik Varwer. Getrouwd den 16 Nov.
19-04-1778Jan Janssen Bosch j.m. uit Den Ham, en Aeltjen Henricussen j.d. van ’t Egtbertjes op ’t Reeservenne onder Heemse. Getrouwt den 17 May.
09-05-1779Jan Willemsen j.m. uit ’t Kerkdorp, en Marichien Janssen j.d. uit ’t Kelderjans van ’t Klooster Sipculo. Getrouwt den 6 Juny.
29-01-1780Arend Gozens j.m. uit Den Ham, en Aeltjen Harms j.d. van ’t Boers op den Marrienberg.
09-04-1780Mannus Leeferts j.m. van ’t Kruiskamp te Meer, en Aeltjen Janssen j.d. van ’t Wilpers te Lutten onder den Hardenberg. Getrouwt den 7 May.
06-07-1783Hermannus Garrits j.m. uit Linde, en Marrichjen Janssen, wed. van Jan Willems van ’t Klooster Sipculo.
09-11-1783Hendrik Jan Janssen j.m. van ’t Kelderjans uit ’t Clooster Sipculo, en Catrina Subina Barbara Raken j.d. uit Tecklenburg.
06-05-1787Den 6 May met attest. van Wilsem alhier getrouwt: Hendrik Janssen j.m. van de Wetering onder Egede, en Enne Schoemaker van den Hardenberg.
06-05-1787Jan Willem Hendriks Heen j.m. uit Den Ham, en Hendrikje Hendriks j.d. uit Harms van ’t Clooster Sipculo. Getrouwt den 17 Juny.
27-05-1787Jan Roelof Reuvers j.m. in Den Ham, en Harmine Velsing j.d. te Heemse.
17-02-1788Derk Deters j.m. uit Brochte onder den Hardenberg, en Geesjen Janssen, wed. van Garrit Dikkers. Getrouwt den 16 Maart.
15-01-1790Asse Harms j.m. van ’t Harms te Reese, en Hendrica Berends j.d. uit Den Ham. Getrouwt den 14 Febr.
10-04-1791Jan Coert Janssen j.m. van Bergentheim, en Geesje Bosch j.d. uit Den Ham. Getrouwt den 1 May.
15-05-1791Jan Harms j.m. van ’t Eshuis te Daarle, en Garridine Jan Lamberts j.d. van het Niemeyers te Diffelen onder Heemse. Getrouwt den 2 Juny.
15-05-1791Garrit Hendricussen, wed. van Aeltjen Hendriks van het Egbertjes op het Reeserveen onder Heemse, en Geertruid Roelofs j.d. van Meer. Getrouwt den 20 Juny.
13-05-1792Klaas Herms, egte zoon van Herm Janssen en Maria Klaassen, j.m. van ’t Meyer, tans van ’t Reeserveen (gedient hebbende bij Hagemans te Stegeren), en Marrichje Arends, egte dogter van Arend Gerrits en Jennichje Janssen, j.d. van ‘t …..Arends te Lemele. Zijn alhier naa drie gewoone sondagsche proclamatien gehad te hebben getrouwt op den 13 Mey.
03-06-1792Jan Roelofs, egte zoon van Roelof Gerrits en Geertje Klaasen, j.m. van ’t Egberts van ’t Reeserveen (gedient hebbende bij Herbers te Stegeren), en Hendrikje Gerrits, egte dogter van Gerrit Lamberts en Jennichje Hendriks, j.d. van ’t Aalberts te Meer. Zijn alhier naar drie gewoone sondagsche proclamatien gehad te hebben getrouwt op den 3 Juny.
16-03-1794Volgens attestatie van Hardenberg en Heemse getekend op den 5 en 6 Maart, zijn alhier getrouwd: Hendrik Nijkamp, zoon van Derk Nijkamp en Geesje Hendriks, j.m. van Daarle, en Geesken Nijland, dogter van Jannes Nijland en Jennichjen Garrits, j.d. van Goor. Naa op drie agtereen volgende sondagen op bovengenoemde plaatsen de gewone proclamatien gehad te hebben getrouwd op den 16 Maart.
08-06-1794Hendrik Jan Asjes, wed. van Zwaantje Berends, egte zoon van Jan Asjes Derks en Jennichje Garrits, en Aeltje Arends j.d. van Oolbers te Bergentheim, egte dogter van Arend Jans en Geertje Alberts. Zijn alhier naa drie gewone huwlijks voorstellingen gehad te hebben getrouwd den 8 Juny.
17-09-1796[gericht] Den 17 Sept. zijn in ondertrouw genoemen Jan Hendrik Kelderman, wed. van Catharina Rake, geboeren op het Closter Sepceloo en tans woenende in Den Ham, en Willemiena Gerrits Jonge, jonge dogter geboren op het Borremeisters en daar tans woenende in Den Ham. Zijn, na drie agtereen volgende zondagen onverhindert geproclameert te zijn, deze bovengenoemde persoenen alhier in de kerk getrouwd den 9 October.
15-04-1797[gericht] Den 15 April zijn in ondertrouw genoemen Gerrit Kottering j.m., zoen van Hendricus Kottering, gebooren onder Heemse en tans woenende in Geezen Lamberts in Maagele in carspel Den Ham, en Zwaantje Jansen j.d., geboeren op het Kotten in het Kerkdorp Den Ham en tans woenende op het Kotten te Maagele. Dze boevenstaande persoenen na drie agtereen volgende zondagen onverhindert geproclameert zijnde alhier in de kerk getrouwd op den 14 May.
20-04-1798[gericht] Den 20 April zijn in ondertrouw genoemen Gerrit Kottering, weduwenaar van Zwaantjen Kotten, geboortig onder Heemse en tans woonende in het Kerkdorp Den Ham, en Hermienna Herms jongedogter, geboeren op Kleinen in het carspel Den Ham en het laatst gedient hebbende bij Remardus Capteyn in Den Ham. Deese bovenstaande persoenen na drie agtereen volgende zondagen onverhindert te zijn geproclameert zijn alhier in de kerk getrouwd op den 6 May.
15-05-1800[gericht] Den 15 May zijn in ondertrouw genomen Gerrit Horstmans, wedewenaar van Hermienna van ’t Groote Halle, gebooren op het Horstmans te Linde en daar thans woenende onder het carspel Den Ham, en Janna Oolbers j.d. gebooren op het Oolbers te Berktheim en laatst gewoond hebbende bij Jan Hesseling op den Maryenberg onder Heemse. Deese bovenstaande perzoonen na drie agtereen volgende zondagen zowel te Heemse als in Den Ham onverhindert zijn geproclaarmeerd, zijn in de kerk van Den Ham getrouwd den 8 Juny.
06-09-1800[gericht] Den 6 September zijn in ondertrouw genomen Gerrit Janzen Nysink j.m. gebooren op Nysink te Brugt en thans woonende bij Marsink te Bergentheim carspel Hardenberg, en Geese Herms, weduwe van Hendrik Gerrits op het Weghorst te Linde. Deese bovenstaande perzoonen na drie agtereen volgende zondagen onverhindert zijnde geproclameert, zowel in den Hardenberg als in Den Ham, zijn alhier in de kerk getrouwd op den 28 Sept.
24-09-1800[gericht] Den 24 September zijn in ondertrouw genomen Willem Lotterman j.m. gebooren en woonende op het Lottermans te Heemse carspel Hardenberg, en Grietje Ruevers j.d. gebooren en woonende op het Ruevers in Den Ham. Deese bovenstaande perzoonen na drie agtereen volgende zondagen, zowel in den Hardenberg als in Den Ham, onverhindert te zijn geproclameert, zijn alhier in de kerke getrouwd op den 19 October.
15-05-1801[gericht] Den 15 Mey zijn in ondertrouw genomen Albert Geesen Klaas j.m. gebooren op het Geesens Klaas in Den Ham en het laatst gewoond hebbende bij Hendrik Herms op het Clooster Cipcelo, en Janna Bouwhuis j.d. gebooren op het Bouwhuis in Den Ham en daar thans woonende. Deese bovenstaande perzoonen na drie agtereen volgende zondagen onverhinder geproclameert te zijn, zowel in den Hardenberg als in Den Ham, zijn alhier in de kerk getrouwd op den 7 Juny.
05-02-1803[gericht] Den 5 Febr. zijn in ondertrouw genomen Jan Roelofs, wedunaar van Janna Leenders, geboren en woonende in Den Ham, en Geertien Hermens j.d. gebooren in den boerschap Diffelen en tans woonagtig bij deszelfs bruigom alhier in Den Ham. Volgens ingekomen attest. van Do. J.H. ten Noever op den 8sten Maart in de kerk alhier getrouwd.